Om oss

Välkomna till AB Lindh´s Rollopersienner och markiser. Din solskyddsspecialist.

Vi är ett familjeföretag med egen tillverkning sedan 1953, grundat av Bertil Lindh. I familjens vindsrum på Dalhemsgatan i Mölndal började han sin tillverkning. Då skedde tillverkningen av persienner för hand.

Idag har vi en ny och modern produktionsanläggning med utställningshall på en lokalyta på över 1200 kvm. Vi finns på Flöjelbergsgatan 8 A i Mölndal.

Med över 60 års erfarenhet av tillverkning av solskyddsprodukter har vi lärt oss att möta det hårda västsvenska klimatet och är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa produkter som är väl anpassade för våra nordiska förhållanden. God kvalitet lönar sig alltid i slutändan.

Din tid är viktig för oss, därför hjälper vi dig med att tillverka och leverera slitstarka, underhållssnåla och måttanpassade solskyddsprodukter. Vi kombinerar god kvalitet med snygg design till rätt pris.

Vårt koncept är att varje produkt ska vara tillverkad och anpassad för just ert behov och önskemål. Med vår personliga service med hembesök, egna montörer så säkerställer vi att uppfylla era förväntningar. Vi eftersträvar en långvarig relation där vi tillsammans kan samarbeta genom åren. Återkommande kunder är viktigt för oss.

Det är enkelt att anlita Lindh´s Rollopersienner och markiser.