Utställning

Välkommen till oss på AB Lindh's Rollopersienner

I vår utställningslokal och butik på Flöjerbergsgatan 8A så får ni en inblick av hur vi tillverkar måttanpassade produkter av högsta kvalité. Här erbjuder vi även privat rådgivning om vilka solskyddsprodukter som passar just er.

Vi utför hembesök för rådgivning och offerering av solskyddsprodukter. Vi utför både små och stora projekt för företag, där vi är aktiva hela vägen, från förfrågning till leverans.

För utvändigt solskydd kan vi erbjuda terrassmarkiser, fönstermarkiser, balkongmarkiser, vertikalmarkiser, uterum, terrasstak, balkong/vindskydd, korgmarkiser, sidomarkiser m.m.

Vi vänder oss till privatkunder, företag och andra offentliga miljöer.

Vi utför reparation av invändiga och utvändiga solskyddsprodukter, vi tar även emot solskyddsprodukter för reparation i vår fabrik så som byte av markisväv, reparation av invändiga produkter m.m.

För invändigt så som persienner, plissé, lamellgardiner, rullgardiner, effektgardiner, gardinskenor, skärmgardiner, sol- och säkerhetsfilm, insektsnät m.m.

Upptagningsområden:

Göteborg, Mölndal, Partille, Lerum, Alingsås, Kungsbacka, Varberg, Härryda, Bollebygd, Borås, Kungälv, Stenungsund m.fl-

Ni är alltid välkomna att kontakta oss på 031-408750 eller skicka ett mail till info@rollopersienner.com