Om oss

Välkomna till AB Lindh´s Rollopersienner och markiser. Livskvalitet på dina villkor.

Vi är ett solskyddsföretag i tredje generationen med egen tillverkning sedan 1953, grundat av Bertil Lindh. I familjens vindsrum på Dalhemsgatan i Mölndal började han sin tillverkning av persienner för hand.

Idag har vi en ny och modern produktionsanläggning med utställningshall på en lokalyta på över 1200 kvm. Vi finns på Flöjelbergsgatan 8 A i Mölndal.

Med över 65 års erfarenhet av tillverkning av solskyddsprodukter har vi lärt oss att möta det hårda västsvenska klimatet och är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa produkter som är väl anpassade för våra nordiska förhållanden.

 

Njut av solen hela året med slitstarka, underhållssnåla och måttanpassade solskyddsprodukter! Vi är experter på solskydd till hemmet och kombinerar hög kvalitet med snygg design.

Vårt koncept är att varje produkt skall vara tillverkad och anpassad för varje kunds behov och önskemål. Med vår personliga service med hembesök, egen tillverkning och egna montörer hjälper vi dig hela vägen, från idé till färdigt resultat. Vi eftersträvar en långvarig relation där vi tillsammans kan samarbeta genom åren.

Det är enkelt och tryggt att anlita Lindhs Rollo.